Trinxat de la Cerdanya

20140831_151139

Ingredients:

  • Col d’hivern (mitja si és grossa)
  • Patates (dues de grosses)
  • Alls (tres o quatre dents)
  • Cansalada (panceta curada)
  • Oli d’oliva
  • Botifarra negra (opcional)

Rentem la col i la tallem a trossos, retirem els nervis més gruixuts. La bullim aproximadament 35 minuts amb les patates que les afegirem 15 minuts més tard. Escorreguem bé i xafem. Posem oli a la paella i fregim els alls i la cansalada tot tallat petit. Quan comenci a daurar-se, afegim la col i patata xafada, barregem bé i deixem que es rossegi. Passem al plat i decorem amb botifarra negra.

He intentat imitar el que vaig provar a un restaurant de Llívia que va ser espectacular!

20140824_153951

Anuncis

One thought on “Trinxat de la Cerdanya

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s